ua en ru

В зоні АТО за день поранено одного українського військового, - штаб

В зоні АТО за день поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 19 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за день, 3 травня 2017 року, поранення отримав один український військовий. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли позицій Збройних Сил України. З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ...З початку доби один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку бойовики найбільше обстрілювали українські позиції в районі Авдіївки. Також бойовики вели вогонь по оборонцях Троїцького з 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів, а в районі населеного пункту Піски діяли ворожі снайпери.

Крім того, повідомляється, що на Приморському напрямку з мінометів калібру 120-мм бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу Гнутового, а з мінометів калібру 82-мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - позиції під Павлополем.

"З переносної реактивної системи Град "Партизан" та озброєння БМП противник гатив по морських піхотинцях поруч Широкиного. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог обстрілював позиції поблизу Водяного. В районі Водяного та Новотроїцького активізувались ворожі снайпери", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на Луганському напрямку з гранатометів різних систем бойовики обстрілювали опорні пункти поблизу Новоолександрівки, Кримського та Троїцького.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 квітня 2017 року Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі загинули троє військових у районі Світлодарської дуги.