ua en ru

У зоні АТО за день бойовики здійснили 11 обстрілів, поранено військового, - штаб

У зоні АТО за день бойовики здійснили 11 обстрілів, поранено військового, - штаб Фото: кулемет на позиції (facebook.com/ato.news)

Боєць ЗСУ отримав поранення під час мінометного обстрілу українських позицій біля Зайцевого

Від початку цієї доби, 11 листопада 2017 року, російсько-окупаційні угруповання продовжували порушувати мирні домовленості і, застосовуючи міномети, обстрілювали українські позиції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема зазначено, що на підступах до Донецька бойовики тричі били з 82-міліметрових мінометів і піхотного озброєння по оборонцях Зайцевого.

"У результаті одного з цих обстрілів був поранений український військовий. Крім того, ворог застосовував міномети калібрів 120 та 82 міліметри неподалік Пісків. На Маріупольському напрямку загарбники вели вогонь із мінометів, озброєння БМП та зенітної установки біля Широкиного і Водяного", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою на Луганському напрямку факти застосування противником стрілецької зброї зафіксовано штабом АТО неподалік Новоолександрівки та Луганського.

"Загалом від опівночі незаконні збройні формування станом на 18:00 суботи 11 разів порушили перемир’я. На більшу половину обстрілів сили АТО відповідали переважаючим вогнем із піхотного озброєння", - доповіли у відомстві.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 листопада 2017 р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 10 листопада 2017 року, в зоні АТО загиблих українських військових немає, проте двоє бійців ЗСУ отримали поранення.