ua en ru

У зоні АТО бойовики за добу тричі порушили перемир’я, одного військового поранено

У зоні АТО бойовики за добу тричі порушили перемир’я, одного військового поранено Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

Українські військові вогонь у відповідь жодного разу не відкривали

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі минулої доби вздовж лінії розмежування, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, одного військовослужбовця Збройних сил України поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема, на Луганському напрямку, ворог зі 120-мм мінометів вів вогонь по оборонцях Троїцького та випустив у бік українських захисників понад 10 мін.

Поблизу Станиці Луганської бойовики порушували перемир’я зі стрілецької зброї, а поряд із Новолуганським, за світлої пори доби, - зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

Українські військові вогонь у відповідь жодного разу за добу не відкривали.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 6 січня 2018 року На Святвечір ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 січня 2018 р.

Нагадаємо, напередодні Різдва українська сторона передала тіла та останки загиблих бойовиків на тимчасово окуповану територію для поховання.

Передавання останків відбулося на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" у рамках гуманітарного проекту Збройних сил України "Евакуація 200".