ua en ru

У зоні АТО бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ

У зоні АТО бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/7armyjmtc)

За добу ніхто з українських військових на Донбасі не постраждав

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу бойовики сім разів прицільно обстріляли позиції Збройних сил України, ніхто із українських військових не постраждав. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на луганському напрямку ворог вів вогонь із 120-міліметрових мінометів по українських позиціях довкола населеного пункту Луганське, а з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та зенітної установки - по захисниках Щастя.

На донецькому напрямку основна збройна активність противника зафіксована на Приазов’ї, де бойовики застосували 120-міліметрові міномети неподалік Павлополя та Широкиного.

Також біля Павлополя ворог стріляв із озброєння танка, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, сім мін розірвалися поблизу опорних пунктів ЗСУ у передмісті Мар’їнки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 4 березня 2018 року Минулої доб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше у Збройних силах України заявили, що готові до встановлення та дотримання режиму припинення вогню з півночі 5 березня 2018 року.