ua en ru

В зоні АТО активізувалася "снайперська війна", - ІС

В зоні АТО активізувалася "снайперська війна", - ІС Фото: на Донбасі активізувалися снайпери

Також активізувалися бойові зіткнення з диверсійними групами

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі активізувалися бойові дії, в ході яких позиції сторін конфлікту обстрілюють снайпери. Про це йдеться в повідомленні координатора групи інформаційне опір Дмитра Тимчука в Facebook.

"Набирає обертів "снайперська війна". Обидві сторони досить активно застосовують як окремих снайперів, так і спеціально підготовлені снайперські групи. Найбільш активно застосовуються снайпери в районі н. п. Мар'їнка, Піски, Шуми-Кіровське, Чермалик-Широкине, Новотошківка-Кримське, Щастя, Станиця Луганська", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за словами Тимчука, тривають бойові дії під прикриттям зелених насаджень.

"Триває "війна в зеленці" - диверсійно-розвідувальні, патрульні та рейдові дії "малих груп" обох сторін. Протягом минулої доби зафіксовано відразу декілька бойових зіткнень між ДРГ та піхотними групами сторін - між н. п. Золоте і Оріхове (ДРГ бойовиків натрапила на приховану бойову охоронаусил АТО), в районі н. п. Щастя (перестрілка патрулів) і в районі н. п. Кримське (група бойовиків таємно вийшла на "нейтральну смугу", але була виявлена спостерігачами українських військ, потім, після короткої сутички із застосуванням гранатометів, була змушена відступити)", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление"Российско-террористические войска на Донбассе продолжают актив...

Posted by Дмитрий Тымчук on 19 Июль 2015 г.

Нагадаємо, бойовики за добу 75 раз обстріляли сили АТО.