ua en ru

У Житомирі евакуювали школу через виявлені боєприпаси

У Житомирі евакуювали школу через виявлені боєприпаси Фото: небезпечна знахідка в житомирській школі

Гранату і патрони знайшли в підсобному приміщенні однієї зі шкіл Житомира

Правоохоронці виявили навчальну гранату і патрони малого калібру в підсобному приміщенні однієї з житомирських шкіл. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции Житомирської області.

"Близько 10:00 22 березня в поліцію надійшло повідомлення про виявлення предметів, схожих на боєприпаси, в підсобному приміщенні загальноосвітнього навчального закладу. Знахідки поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Попередньо, предмети не представляють небезпеки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, на місці події працювали вибухотехніки, слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції і патрульні поліцейські. Правоохоронці евакуювали школярів і працівників навчального закладу та обмежили доступ до потенційно небезпечної території.

За словами директора школи, працівники замінювали стару підлогу. Саме під нею і виявили предмети, схожі на гранати. Про що вони одразу повідомили в поліцію. Поліцейські вилучили 2 корпуси від гранат і більше 2 десятків патронів до навчально-спортивної зброї калібром 5,6 мм.

altalt

Фото: в одній зі шкіл Житомира виявили гранату та патрони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селищі міського типу Орелька Харківської області у квартирі вибухнула граната РГД-5, одна людина загинула, двоє отримали поранення.