ua en ru

У Житомирській області на хабарі затримали поліцейського

У Житомирській області на хабарі затримали поліцейського Фото: оперуповноважений отримав 10 тисяч гривень

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Правоохоронці затримали при одержанні неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень старшого оперуповноваженого карного розшуку Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Зазначені кошти капітан поліції вимагав та отримав від громадянина за неподання рапорту про кримінальне правопорушення за фактом вчинення ним крадіжки. Спочатку він отримав першу частину суми у розмірі 3 тисячі гривень та наступного дня, коли одержав решту коштів (6 тисяч гривень), його було затримано правоохоронцями", - йдеться в повідомленні.


Наразі вирішується питання щодо повідомлення вказаній особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК (одержання неправомірної вигоди) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше Військова прокуратура Дарницького гарнізону спільно зі співробітниками СБУ затримала на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 40 тисяч гривень командира патрульної роти Національної гвардії України.