ua en ru

У Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий

У Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий Фото: у Житомирській області сталася смертельна ДТП (ramstein.af.mil)

Ще три людини постраждали в результаті аварії

У Житомирській області в результаті зіткнення автомобілів загинула одна людина, ще троє отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це йдеться в повідомленні поліції Житомирської області в Facebook.

Повідомляється, що на трасі Житомир-Чернівці поблизу села Красносілка сталося зіткнення двох автомобілів ВАЗ. За даними поліції, ВАЗ-2111 на середині проїзної частини дороги зіткнувся із зустрічним ВАЗ-2118.

"В результаті ДТП загинула пасажирка, 44-річна дружина водія ВАЗ-2111. Сам водій і ще один 50-річний пасажир доставлені в лікарню. Також госпіталізований і водій другого ВАЗа", - йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

У Чуднівському районі не роз’їхались дві ВАЗівки: одна людина загинула, ще трьох травмовано 25 липня уночі на автодороз...

Опубліковано Головне управління Нацполіції Житомирщини 25 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області в ДТП з вантажівкою загинули три людини.