ua en ru

У Житомирській області внаслідок пожежі у житловому будинку загинув чоловік

У Житомирській області внаслідок пожежі у житловому будинку загинув чоловік Фото: пожежа (УНІАН)

До загоряння призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення

У Житомирській області внаслідок пожежі у житловому будинку загинув чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"27 листопада о 08:48 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Теснівка Новоград-Волинського району. На місці події встановлено, що дерев’яна оселя повністю охоплена вогнем. Також дах будинку частково впав. Через щілини в стінах фахівці ДСНС помітили в одній із житлових кімнат тіло людини", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загиблим виявився 52-річний власник оселі. За інформацією рятувальників, до загоряння призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

У Житомирській області внаслідок пожежі у житловому будинку загинув чоловікУ Житомирській області внаслідок пожежі у житловому будинку загинув чоловік

Фото: пожежа (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області 26 листопада 2017 року внаслідок пожежі на території приватного домоволодіння загинув чоловік.