ua en ru

У Житомирській області працюють три оновлені центри "104.ua Клієнтський простір"

У Житомирській області працюють три оновлені центри "104.ua Клієнтський простір" В Житомирській області запрацювали три оновлені "104.ua Клієнтські простори" (прес-служба "Житомиргазу")

Три оновлені центри "104.ua Клієнтський простір" з’явилися у Бердичеві, Романові та Старому Любарі Житомирської області. Нові центри охоплюють близько 30 тисяч клієнтів АТ "Житомиргаз".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"104.ua Клієнтський простір" облаштований у форматі відкритого простору - "Оpen space". Має зручне зонування, обладнаний сучасною комп’ютерною технікою, надає весь спектр консультацій, що стосуються використання природного газу. При замовленні послуг, за кожним клієнтом закріплюється персональний менеджер, який супроводжуватиме процес придбання товарів або етапи виконання робіт", - йдеться у повідомленні.

У "104.ua Клієнтський простір" споживачі газу можуть замовити:

  • підключення до газових мереж;
  • розробку проектної та технічної документації;
  • газифікацію домоволодіння;
  • підбір газових приладів, смарт-модемів, сигналізаторів газу відомих європейських та українських виробників;
  • реконструкцію систем газопостачання, заміну газового обладнання;
  • технічне обслуговування будинкових газових мереж та приладів.

"Компанія АТ "Житомиргаз" першою з надавачів комунальних послуг в регіоні модернізувала точки контакту із споживачами та перетворила їх в сучасні та комфортні центри. Перший центр обслуговування споживачів з’явився п’ять років тому, сьогодні в області працює шістнадцять", - йдеться ц повідомленні.