ua en ru

У Житомирській області через негоду знеструмлено 14 населених пунктів

У Житомирській області через негоду знеструмлено 14 населених пунктів Фото: Житомирська область частково знеструмлена (pixabay.com)

Відключено 81 трансформаторну підстанцію

У Житомирській області через негоду знеструмлено 14 населених пунктів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

"В ніч з 12 на 13 вересня внаслідок несприятливих погодних умов (злива, гроза, сильний вітер), через спрацювання систем захисту ліній електропередач без електропостачання залишилось 14 населених пунктів у 4 районах області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 3 населені пункти знеструмлено у Баранівському районі, 4 - у Бердичівському, 3 - у Лугинському та 4 - у Новоград-Волинському. Крім того, на території області відключено 81 трансформаторну підстанцію. Наразі до відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12 вересня в кількох мікрорайонах Вінниці випав дуже великий град. Негода особливо лютувала в стороні Хмельницького шосе. Градини падали на дерева і машини. Величина опадів варіювалася від розміру квасолі до горіха. У автомобілів постійно спрацьовувала сигналізація.