ua en ru

У Житомирській обл. горіло приватне підприємство, є загиблі

У Житомирській обл. горіло приватне підприємство, є загиблі Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Внаслідок пожежі загинули двоє працівників

У Житомирській області під час пожежі на території приватного підприємства по виробленню дерев’яного вугілля загинули двоє робітників. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як повідомляється, пожежа виникла сьогодні, 15 жовтня, у смт. Романів Житомирської області. Пожежники з'ясували, що в середині цегляного складу горить дерев’яне підсобне приміщення та полум’я вже поширилося на перекриття споруди.

"Під час гасіння пожежі на ліжку в палаючому приміщенні працівники ДСНС виявили двох загиблих працівників. Аби запобігти вибуху рятувальники винесли на вулицю газовий балон, який також знаходився в середині", - повідомили в службі.

Зазначається, що о 09:08 вогнеборці локалізували пожежу, а о 09:45 ліквідували. Вогнем знищено підсобне приміщення та 8 кв.м перекриття.

Причина пожежі, а також усі обставини наразі встановлюється.

Зазначимо, на пожежах в Україні з початку року загинули майже 1,2 тис. осіб. Основними причинами виникнення пожеж, які в подальшому призводять до загибелі людей, є недбалість та нехтування правилами пожежної безпеки.

Нагадаємо, за даними синоптиків, в Україні 15 жовтня 2018 року в деяких областях збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.