ua en ru

В Житомирі власниця оздоровчого комплексу напала на журналістів

В Житомирі власниця оздоровчого комплексу напала на журналістів Фото: господиня готелю напала на журналістів

Журналісти приїхали знімати сюжет про пожежу

В Житомирі власниця готельно-оздоровчого комплексу "Хвиля" Євгенія Волинець напала на журналістів, які приїхали знімати сюжет про пожежу на території комплексу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Житомирській області.

"29 жовтня 2015 року в одному з розважальних комплексів міста стався конфлікт власниці з кількома журналістськими групами, які проводили відеозйомку пожежі, що виникла на території закладу", - йдеться в повідомленні.

Близько 11:00 журналісти одного з телеканалів заявили в міліцію про конфлікт з власницею розважального комплексу. Приїхавши на місце події, міліція з'ясувала, що від дій 57-річної жінки також постраждала знімальна група одного з Інтернет-видань.

В Житомирі власниця оздоровчого комплексу напала на журналістів

Фото: господиня готелю напала на журналістів

На знятому журналістами в ході конфлікту відео видно, як власниця комплексу пошкодила одяг 23-річної журналістки, відірвавши комір, і вдарила її по обличчю, а також вирвала радіомікрофон і приймач-ретранслятор з рук журналіста Інтернет-видання і не повернула.

Зараз триває з'ясування всіх обставин. Учасники інциденту дають свідчення в Житомирському МВ УМВС. Розпочато кримінальне провадження за ст. 171 (Перешкоджання журналістській діяльності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 3-річного обмеження волі.

Як повідомляє видання Житомир.info, чиї співробітники постраждали в ході конфлікту, господиня "Хвилі" дала вказівку охоронцеві побити і вигнати представників ЗМІ. Крім цього, від дій Волинець постраждали журналісти каналу СК-1.

Нагадаємо, в Житомирській області побили голову виборчкому.