ua en ru

У Житомирі за кермом таксі затримали п’яного поліцейського з Києва

У Житомирі за кермом таксі затримали п’яного поліцейського з Києва Фото: нетверезий патрульний був за кермом таксі

Після перевірки його обіцяють звільнити

Сьогодні, 12 березня, вранці в Житомирі поліцейські за орієнтуванням про п'яного за кермом зупинили таксі: водієм був патрульний поліцейський із Києва. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції на сторінці у Facebook.

Зазначено, що чоловік від проходження огляду на стан алкосп'яніння, не зважаючи на видимі ознаки, відмовився як через алкотестер, так і в медзакладі.

"Окрім того, поведінка його була не гідною працівника патрульної поліції. На патрульного склали два адмінпротоколи за 126 та 130 статтями. Інспектор з особового складу забрав його до відділу поліції. Також службова перевірка встановить, чому патрульний був за кермом таксі", - йдеться в повідомленні.

"Патрульні поліцейські дуже обурені ганебним вчинком колеги. Рішення по ньому ухвалюватимемо з усією серйозністю. Таким, як він, не місце в новій патрульній поліції. Після перевірки його буде звільнено. Про результат обов'язково повідомимо невдовзі", - пообіцяли у відомстві.

Сьогодні вранці в Житомирі поліцейські за орієнтуванням про п’яного за кермом зупинили таксі. Водієм був патрульний полі...

Опубліковано Патрульна поліція України 12 березень 2016 р.

Нагадаємо, днями у Тернопільській області п'яний водій накинувся на поліцейських, які перебували при виконанні службових обов'язків.