ua en ru

В Житомирі поліція затримала чоловіка, що кидав каміння в перехожих

В Житомирі поліція затримала чоловіка, що кидав каміння в перехожих Фото: поліція (president gov.ua)

Чоловік закидав камінням перехожих на вулиці і намагався вкоротити собі віку

У Житомирі правоохоронці затримали чоловіка, що закидував перехожих камінням і намагався вкоротити собі віку. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України в Facebook.

"Приблизно опівночі 7 серпня 2017 року екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення: на вулиці Войкова людина впадає в перехожих камінням", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за цією адресою поліцейські виявили громадянина з собакою бійцівської породи. Правопорушник дійсно кидав камені в перехожих. Коли чоловік помітив патрульних, він побіг.

"Чоловік забіг до хати, але вже через кілька хвилин повернувся з порожньою пляшкою, розбив її об стіну будинку і різонув горло склом", - розповідають інспектори патрульної поліції.

Наголошується, що поліцейські не дали чоловікові завершити розпочате. Патрульні надали врятованому домедичну допомогу та передали лікарям швидкої психіатричної допомоги. Ніхто з громадян не постраждав.

Кидався камінням у перехожих і намагався скоїти самогубство — патрульні Житомира завадили Приблизно опівночі 7 серпня е...

Опубліковано Патрульна поліція України 8 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в ніч на 8 серпня 2017 року невідомий з гранатами погрожував підірвати лікарню, чоловіка затримали.