ua en ru

У жителя Бахмута виявили арсенал боєприпасів в квартирі

У жителя Бахмута виявили арсенал боєприпасів в квартирі Фото: поліція

Власникові загрожує до 7 років позбавлення волі

У жителя Бахмута (Донецька область) виявили і вилучили арсенал боєприпасів в квартирі. Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції.

"У своєму будинку в багатоквартирному житловому будинку господар ховав протитанковий гранатомет, дві гранати і більше 400 патронів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час обшуку за вказаною адресою в коморі квартири співробітники поліції знайшли гранатомет, дві гранати РГД-5 і патрони калібру 5,45 мм з магазинами, заховані в різних місцях.

Так, 43-річний господар, який раніше не мав проблем із законом, пояснює, що знайшов арсенал і переніс до себе додому. Щоб ніхто не побачив, ретельно заховав, а навіщо - навіть не подумав.

Зазначено, що на даний момент всі небезпечні предмети видалені. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Бахмуті Донецької області за місцем проживання захоплюючого бойовика правоохоронці виявили схрон зброї.