ua en ru

Жителі Чорноморського в Криму залишаться без газу і води

Жителі Чорноморського в Криму залишаться без газу і води Фото: ЛЕП

В Чорноморському перекриють газ і воду

Мешканці Чорноморського в Криму залишаться без газо - та водопостачання 14 січня. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Наголошується, що причиною обмеження споживачів називають планові ремонтні роботи.

"14 січня в смт. Чорноморське будуть проводитися планові ремонтні роботи газовою службою. З 9 до 12 буде відсутній газ по вулицях Чапаєва, Чехова, пер. Первомайський, частково по вулицях Революції, Поштова. Загалом 270 абонентів", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, 20 листопада в Херсонській області були пошкоджені залізобетонні опори високовольтної лінії електропередач в Генічеському та Чаплинському районах. У ніч на 22 листопада невідомі підірвали пошкоджені електроопори. В результаті Крим повністю залишився без електроенергії. На півострові був оголошений режим надзвичайної ситуації.

Крім того, 30 грудня 2015 в Крим перестала надходити електроенергія з материковою Україною через пошкодження, ймовірно, в результаті вибуху, електроопори в Херсонській області. На даний момент Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії і енергомосту з Кубані.

Нагадаємо, раніше в Криму заявили, що Україна "без попередження" повністю припинила поставки електроенергії на півострів.