ua en ru

Житель Японії спорудив будинок навколо Porsche 911

Фанат автомобілів Porsche японець Тошихіро Кімура побудував свій будинок навколо машини.

Фанат автомобілів Porsche японець Тошихіро Кімура побудував свій будинок навколо машини. Таким чином, тепер він бачить свій Porsche 911 з будь-якої точки двоповерхового будинку: на кухні, в спальні, в убиральні.

Таким чином, тепер він бачить свій Porsche 911 з будь-якої точки двоповерхового будинку: на кухні, в спальні, в убиральні.

Житло сконструйоване так, щоб з будь-якої його точки можна було спостерігати за автомобілем.

"Це моє улюблене місце в будинку, звідси можна бачити задню частину автомобіля, на яку я люблю дивитися, - сказав Кімура. - В цій кімнаті у мене також є колекція мініавтомобілів. Я приходжу сюди майже щодня після обіду, тому що в цій кімнаті відчуваю себе найбільш розслабленим".

"А тут я можу насолоджуватися оглядом машини з іншого ракурсу, - далі говорить він. - А ось тут я снідаю, обідаю і вечеряю, насолоджуючись виглядом, звідси добре є видимими всі форми. Моя дружина не скаржиться, кухня знаходиться прямо навпроти. Із спальні теж відкривається вигляд на Porsche. Коли я прокидаюся, я бачу свою машину. Я обожнюватиму цей будинок і машину все життя. Хоча, якби було можливо, я б побудував ще один будинок, куди б помістив другий і третій Porsche".

Будинок японця коштує близько півмільйона доларів. Вартість автомобіля цієї моделі починається від 140 тис. дол.