ua en ru

У житловому районі Кенії обвалилась семиповерхова будівля, постраждали понад 120 людей

У житловому районі Кенії обвалилась семиповерхова будівля, постраждали понад 120 людей Фото: в Кенії обвалилась будівля (twitter.com/KenyaRedCross)

Близько 15 людей вважаються зниклими без вести

В Кенії обвалилась семиповерхова будівля, постраждали понад 120 людей, 15 імовірно перебувають під завалами. Про це повідомляє Enca.com, з посиланням на дані Міжнародного комітету Червоного Хреста.

"У столиці Кенії Найробі завалилася будівля в житловому районі. На місці працюють Червоний Хрест та інші групи реагування. Близько 15 осіб пропали без вісті", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, заступник начальника відділу зв'язку Національної групи по боротьбі зі стихійними лихами Пій Масаї заявив, що в цілому 121 людина постраждала через інцидент.

"Вважається, що деякі, можливо, опинилися в пастці, зусилля з порятунку тривають", - повідомив Масаї.

Він також звернувся до всіх, у кого є бурильники або будь-яке інше обладнання для екстракції, з проханням підтримати пошуково-рятувальні роботи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Шрі-Ланки Коломбо обвалилась п'ятиповерхова споруджувана будівля, в результаті чого постраждали 19 осіб.