ua en ru

Житло під Києвом стала ще доступніше і попит на нього зростає

Ринок нерухомості Києва в кінці травня - початку червня стабілізувався і навіть дещо пожвавився на тлі реалізації відкладеного до кращих часів попиту і наявності переселенців з неспокійних регіонів країни.

Ринок нерухомості Києва в кінці травня - початку червня стабілізувався і навіть дещо пожвавився на тлі реалізації відкладеного до кращих часів попиту і наявності переселенців з неспокійних регіонів країни.

Реалізація відкладеного попиту
Активізацію ринку нерухомості столиці в кінці весни - початку літа експерти пояснюють вдалими президентськими виборами, відносною стабілізацією валютного курсу, бажанням вкласти в "тверду" валюту.
Як повідомили експерти в травні-червні поточного року ситуація на ринку первинної нерухомості Києва дещо стабілізувалася порівняно з березнем-квітнем цього ж року. Однозначно купівельний попит зріс. Вже в травні компанії вийшли на продажу торішнього рівня аналогічного періоду. Спостерігається збільшення купівельної активності, кількість дзвінків у відділи продажу компанії і відвідування покупцями офісів відділів продажів зростає. Це пов'язано як з вдало минулими президентськими виборами, так і з відносною стабілізацією валютного курсу. Намітилася тенденція відновлення колишніх обсягів продажів.

Крім того, після виборів поступово почав реалізовуватися відкладений попит, який вже в червні буде виявлений укладенням угод. За словами експертів, зростання попиту в Київській області на первинну нерухомість в травні-червні збільшився в межах 12% порівняно з аналогічним періодом минулого року. "В цілому, за останні півтора року попит на первинне житло у так званих буферних зонах (забудова між Києвом і приміськими населеними пунктами) збільшився більш ніж на 20%", - відзначає експерт.
Найбільшим попитом на первинному ринку нерухомості в червні користуються однокімнатні квартири загальною площею від 30 до 50 кв. м, на які припадає близько 62% від загальних продажів по Київській області.

Експерти відзначили зростання попиту на нерухомість, але хто з забудовників пропонує найбільш оптимальні умови покупки і в той же момент є надійним?
На думку споживачів, Бєлгородське напрямок є найбільш оптимальним для купівлі житла під Києвом по ряду параметрів (віддаленість від Києва, наявність міських комунікацій, зелена зона, розвинена інфраструктура).

Ключовими критеріями, за якими потенційні покупці роблять свій вибір на користь того чи іншого забудовника є не тільки співвідношення ціна/якість, але і зручні умови покупки (розстрочка).

Одним з лідерів напрямку, експерти відзначають житловий комплекс - «Петровський квартал», який розташований всього в 5 хв від Окружної дороги в напрямку Білогородки.
Експерти відзначають, що важливою перевагою даного РК є зручна система безпроцентної розстрочки до 2-х років, яка дасть можливість платити за власне житло, а не платити оренду, викидаючи гроші на повітря.

Зараз в ЖК «Петровський Квартал» проводиться акція «2 роки і вона твоя», яка дає можливість придбати квартиру без % розстрочку на 2 роки і платити всього 6300 грн. в місяць. Запишіться на консультацію до 30 червня ТУТ і отримайте можливість купити квартиру за акційним курсом - 9.7.