ua en ru

Жеребкування Ліги Європи: "Динамо" відправиться в Казахстан, "Чорноморець" зіграє зі "Скандербеу", а "Дніпро" зіграє з естонським "Калью"

Жеребьевка Лиги Европы. В Ньоне состоялась жеребьевка стадии плей-офф отбора Лиги Европы. На этой стадии имена своих соперников узнали киевское "Динамо", днепропетровский "Днепр" и одесский "Черноморец".

Жеребкування Ліги Європи. У Ньоні відбулося жеребкування стадії плей-офф відбору Ліги Європи. На цій стадії імена своїх суперників дізналися київське "Динамо", дніпропетровський "Дніпро" і одеський "Чорноморець".

9 серпня, 14:00
Ньон, Швейцарія
Жеребкування плей-офф Ліги Європи

На стадії плей-офф пройдуть 31 матч. З легкої руки генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно українським клубам попалися досить легкі суперники.

Київське "Динамо" згадає Радянський Союз і відправиться в Казахстан на матч з "Актобе". "Дніпро" також залишиться в рамках комуністичної країни - в суперники дніпрянам визначили естонську команду "Калью". А "Чорноморець" спробує помститися за донецький "Металург" албанській команді. Правда, не "Кукеси", а "Скандербеу".

Матчі стадії плей-офф пройдуть 22 і 29 серпня.

І представимо вам кілька інших досить цікавих пар:

Кубань - Фейєнорд
Мольде - Рубін
Сент-Галлен - Спатак
Удінезе - Слован
Тоттенхем - Динамо (Тбілісі)

Нагадаємо, раніше харківський "Металіст" дізнався ім'я свого суперника у плей-офф Ліги Чемпіонів. Ним став німецький "Шальке".