ua en ru

Жебрівський заявив про неможливість відновити подачу води до ряду міст Донецької області

Жебрівський заявив про неможливість відновити подачу води до ряду міст Донецької області Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Донецька адміністрація розглядає питання про оголошення надзвичайної ситуації в області

Станом на 12 червня 2017 року до ряду міст Донецької області неможливо відновити подачу води. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Станом на зараз проведення ремонтно-відновлювальних робіт та запуск насосної станції неможливі - немає гарантій безпеки для працівників. Домовилися, щоб сьогодні на місце допустили оглядову групу, яка зможе визначити обсяг руйнувань", - повідомив Жебрівський.

За його словами, на даний момент на насосній станції енергетики "Води Донбасу" проводять дефектовку і визначають обсяги відновлювальних робіт. Крім того, Жебрівський назвав ситуацію з водопостачанням в області складною.

"На сьогоднішній день без централізованого водопостачання 14 міст і 58 селищ - це 382 000 людей. Без води залишаються Волноваха, Селидове, Українськ, Гірник, Новоградівка, Покровськ, Мирноград, Родинське, Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар та Добропілля... Розглядається питання оголошення в Донецькій області надзвичайної ситуації", - додав Жебрівський.

Ситуація із водозабезпеченням області складна. На сьогоднішній день без централізованого водопостачання 14 міст та 58 се...

Опубліковано Павлом Жебрівським 12 червня 2017 р.

Нагадаємо, напередодні водопостачання 5 районів Донецької області не було відновлено через новий обстріл.