ua en ru

Жебрівський повідомив про завершення ремонту насосної станції Південно-Донбаського водопроводу

Жебрівський повідомив про завершення ремонту насосної станції Південно-Донбаського водопроводу Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Подачу води для населення планують відновити завтра

В Донецькій області відремонтували насосну станцію і запустили в тестовому режимі. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Насосну станцію відремонтували і запустили в тестовому режимі. Як повідомляє мені керівництво "Води Донбасу", зараз у систему закачують воду малими агрегатами", - заявив Жебрівський.

За його словами, якщо тестування пройде успішно, то завтра до ранку, 14 червня 2017 року, насосна станція зможе запрацювати на повну потужність.

"Відповідно, завтра до вечора вода буде в кранах у людей", - резюмував Жебрівський.

Насосну станцію відремонтували й запустили в тестовому режимі. Як доповідає мені керівництво Води Донбасу, зараз у систе...

Опубліковано Павлом Жебрівським 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відновлення водопостачання п'яти районів Донецької області перерване через новий обстріл і знеструмлення насосної станції першого підйому Южнонодонбасского водопроводу. Водопостачання були позбавлені близько 388 тис. мешканців у 5 районах області.