ua en ru

Жебрівський закликав правоохоронців покращити форму і методи роботи

Жебрівський закликав правоохоронців покращити форму і методи роботи Фото: Павло Жебрівський

Жебрівський анонсував призначення свого заступника по роботі з правоохоронними органами та військовими формуваннями

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський закликав правоохоронців посилювати форму і методи роботи. На цьому наголосив голова Донецької ОДА, виступаючи сьогодні на засіданні колегії в облдержадміністрації, повідомляють у прес-службі Донецької ОДА.

Як зазначається, за ініціативою Жебрівського в Донецькій області розпочато відпрацювання території силами правоохоронних структур. Минулого тижня це був Маріуполь, де протягом кількох днів працювала спільна громадська приймальня обласних управлінь, СБУ, міліції, фіскальної служби.

"Сказати, що є довіра людей сьогодні, я не можу. На цьому тижні відпрацьовується місто Артемівськ. На наступному - місто Костянтинівка. І так поступово будемо корегувати стан роботи обласних управлінь. Я думаю, що результати будуть покращуватися. Звертаюся до прокуратури, до СБУ, до міліції. Не вважайте, ніби це для галочки. Мало на сьогодні просто працювати, як раніше. Потрібно змінювати форму і методи роботи", - наголосив Жебрівський.

Окрім цього, Жебрівський анонсував призначення свого заступника по роботі з правоохоронними органами та військовими формуваннями, що знаходяться на території Донецької області, який постійно перебуватиме в Маріуполі, де зараз дислокуються обласні управління всіх силових відомств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Жебрівський оголосив мобілізацію патріотів" на держслужбу в ДонОДА.