ua en ru

Жебрівський: на Донбасі завершено будівництво трьох ліній оборони

Жебрівський: на Донбасі завершено будівництво трьох ліній оборони Фото: Жебрівський розповів, що на Донбасі побудовані 3 лінії оборони

Будівництво фортифікаційних споруд контролюється Міністерством оборони

На даний момент на Донбасі побудовані 3 лінії оборони. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає "112 Україна".

"Я не маю права розповідати, скільки побудовано, але є 3 лінії оборони, вони завершені, і зараз тривають перевірки. Хтось зробив неякісно і через це військова прокуратура почала перевірку внесення до ЄРДР порушень", - сказав Жебрівський.

Він також заявив, що будівництво фортифікаційних споруд на лінії зіткнення фінансується обласними державними адміністраціями та контролюється Міністерством оборони.

"Насправді будівництво укріплень велося усіма областями, за винятком Луганської. Наприклад, в Донецькій області було найбільше цих фортифікаційних споруд ", - сказав Жебрівський.

Нагадаємо, Співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили корупційну схему привласнення коштів службовими особами при будівництві оборонних споруд Маріуполя.