ua en ru

Землі КОДА можна орендувати на відкритих аукціонах, - Парцхаладзе

Продаж права оренди на державну землю, розпорядником якої є Київська обласна державна адміністрація (КОДА), буде здійснюватися на відкритих аукціонах. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник голови Київобладміністрації Лев Парцхаладзе.

"Я не раз говорив про необхідну відкритість та прозорість влади, її дій і змін, що проводяться, тому восени цього року Київська обласна державна адміністрація проведе перший відкритий аукціон на право оренди державної землі рекреаційного, культурного, оздоровчого, спортивного і туристичного призначення, розташованої за межами населених пунктів, розпорядниками якої є Київобладміністрація", - сказав він.

За його словами, надалі буде введена постійна практика проведення таких аукціонів з метою публічності механізму отримання землі в оренду, а також реального наповнення бюджетів.

В рамках підготовки до аукціону Київська обладміністрація 10 серпня проведе конкурс на визначення організатора земельних торгів. Заявки приймаються до 15:00 6 серпня за адресою: 01196, м. Київ, площа Лесі Українки, 1.

На самому земельному аукціоні до торгів за право оренди буде представлено 4 земельних ділянок водного фонду для рекреаційних, туристичних, культурно-оздоровчих і спортивних цілей, розташованих у Вишгородському районі. Зокрема, дві ділянки - площею 2,4 га і 2,03 га на території Лебедевскої сільради, а також дві ділянки - 0,09 га і 0,1 га - на території Хотянівської сільради.