ua en ru

У Зеленського назвали імовірного представника США на саміті Кримської платформи

У Зеленського назвали імовірного представника США на саміті Кримської платформи Фото: У Зеленського назвали імовірного представника США на саміті Кримської платформи (Віталій Носач, РБК-Україна)

В Офісі президента повідомили, хто найімовірніше виступатиме представником Сполучених Штатів Америки під час саміту Кримської платформи. Україна, зі свого боку, буда рада будь-якій країні, яка також візьме участь в зустрічі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова прессекретаря президента України Сергія Никифорова.

За словами речника голови країни, найімовірніше те, що представником США виступатиме американський міністр транспорту Пітер Буттіджедж.

"Я не можу це підтвердити, але я думаю, що так і є, що він буде представляти США на саміті Кримської платформи", - зауважив Никифоров.

Речник додав, що Україна, зі свого боку, буде рада будь-якій країні, яка також буде представлена під час саміту Кримської платформи.

"Ця тема 5 років не підіймалася взагалі й ми зрушуємо її з мертвої точки, тому будь-якій участі будь-якої країни ми раді на Кримській платформі", - відзначив прессекретар Зеленського.