ua en ru

Зеленський підтримав обмеження імпорту струму з Росії і Білорусі

Зеленський підтримав обмеження імпорту струму з Росії і Білорусі Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

Президент Володимир Зеленський підтримав введення обмежень на імпорт електричної енергії з Росії та Білорусі і звернувся з відповідним дорученням до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Про це йдеться у відповіді президента на запит народного депутата Михайла Бондаря, копію якого нардеп оприлюднив у Facebook.

"Підтримую пропозицію щодо обмеження імпорту електричної енергії з держав, які не є членами Енергетичного Співтовариства і необхідності удосконалення законодавчого регулювання такого обмеження. У зв’язку з цим я звернувся до прем’єр-міністра Денису Шмигалю з проханням всебічно розглянути питання та запровадити комплекс дієвих заходів", - йдеться у відповіді президента.

Також Зеленський доручив секретарю РНБО Олексію Данілову залучити раду експертів і винести проекти рішень щодо імпорту електроенергії з Росії і Білорусі на найближче засідання РНБО з енергетичних питань.

Зеленський вимагає від Шмигаля закрити злочинний імпорт струму з Росії і Білорусі. І у відповідь на моє зверення, обіцяє...

Posted by Бондар Михайло on Thursday, March 18, 2021