ua en ru

З будівлі поліції в Єревані звільнений один із захоплених медиків

З будівлі поліції в Єревані звільнений один із захоплених медиків Фото: поліція Вірменії

Всередині будівлі все ще утримують трьох медпрацівників

Із захопленої будівлі поліції в Єревані (Вірменія) звільнений один з медпрацівників, якого озброєна група взяла в заручники. Про це повідомляє "Новини-Вірменія" з посиланням на прес-секретаря МОЗ країни Анаіт Айтаян.

"Звільнений фельдшер Давид Тоноян. Троє інших медпрацівників - двоє лікарів Норайр Теванян і Сальвадор Хечоян і медсестра Малина Маркарян поки ще знаходяться на території ППС", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Єревані озброєна група, яка утримує будівлю поліції, захопила в заручники бригаду швидкої допомоги.

За словами члена опозиційної громадянської ініціативи "Установчий парламент" Алека Енигомшяна, озброєна група спростувала інформацію про захоплення бригади швидкої медичної допомоги.

Разом з тим, видання "Новини-Вірменія" повідомило, що, захопивші будівлю поліції в Єревані, висунули умову за якої відпустять лікарів.

Так, вони вимагають, щоб до них приїхали глава МОЗ Вірменії та інші лікарі, щоб на місці прооперувати одного з членів угруповання, який отримав поранення.