ua en ru

У приміщенні ВАСУ вибухових пристроїв не знайшли, - поліція

У приміщенні ВАСУ вибухових пристроїв не знайшли, - поліція Фото: ВАСУ (vaas.gov.ua)

Нацполіція перевірила приміщення Вищого адміністративного суду

Фахівці вибухотехнічної служби та поліцейські кінологи перевірили будівлю Вищого адміністративного суду України (ВАСУ), і не виявили вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Повідомляється, що після повідомлення про мінування суду до місця виїхали оперативники, рятувальники, співробітники вибухотехнічної служби, а також кінологи зі службовими собаками. У результаті ретельного обстеження адміністративної будівлі ніяких небезпечних предметів та пристроїв не виявлено.

В даний час Вищий адмінсуд поновив свою роботу. Відомості про подію належним чином зареєстровані, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці розшукують псевдомінера.

Нагадаємо, Вищий адміністративний суд України сьогодні тимчасово припинив роботу через повідомлення про замінування.

"Вищий адміністративний суд України припиняє роботу до 14:30 через повідомлення про замінування адміністративної будівлі", - повідомили в прес-службі ВАСУ.

Раніше повідомлялося, що Вищий адміністративний суд України тимчасово припиняє роботу через пожежі. Зазначалося, що відбувається евакуація працівників суду та відвідувачів.