ua en ru

Під будівлю Ради стягують силовиків

Під будівлю Ради стягують силовиків Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Колона прихильників Саакашвілі прийшла під Раду

Під будівлю Верховної Ради України стягують силовиків. Охорону парламенту почали посилювати з наближенням колони активістів, які підтримують екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, передає кореспондент РБК-Україна.

Наразі колона прихильників Саакашвілі прийшла під Раду. Мітингувальники скандують "Банду геть". Водночас по периметру будівлю ВРУ охороняють правоохоронці. Наразі ситуація залишається спокійною.

Під будівлю Ради стягують силовиківПід будівлю Ради стягують силовиківПід будівлю Ради стягують силовиківПід будівлю Ради стягують силовиківПід будівлю Ради стягують силовиківПід будівлю Ради стягують силовиків

Фото: під будівлю Ради стягують силовиків (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі разом з активістами відправився до будівлі Верховної Ради України.

Зазначимо, Саакашвілі закликав почати "процес звільнення" України від президента України Петра Порошенка.

"Сьогодні банда Порошенко за фейковими звинуваченнями намагається заарештувати мене в змові з президентом Росії Володимиром Путіним, і в змові з грузинським олігархом для того, щоб прибрати з України головного ворога Путіна на пострадянському просторі і головного борця з корупцією в Україні. Ви найбільш величний народ Європи, ви не дасте неосвіченим нахабним баригам вами управляти, ви не дозволите їм вбити Україну", - заявив Саакашвілі.