ua en ru

Екс-співробітниця НАЗК, яка заявила про зловживання в агентстві, попросила про особисту охорону

Екс-співробітниця НАЗК, яка заявила про зловживання в агентстві, попросила про особисту охорону Фото: Анна Соломатіна (ТСН youtube)

Соломатіна написала відповідну заяву в НАБУ

Екс-співробітниця Національного агентства з питань про запобігання корупції (НАЗК) Ганна Соломатіна, яка заявила про зловживання в агентстві, попросила про надання особистої охорони. Про це вона заявила в інтерв'ю "Громадському".

"Я написала заяву в Національне антикорупційне бюро України, щоб мені надали охорону. Це не одна людина, це 5 осіб, які мене сьогодні охороняють", - заявила Соломатіна.

За її словами, вона боїться за своє життя і не хоче, щоб на неї якимось чином тиснули. Крім того, вона повідомила, що погроз на свою адресу Соломатіна поки не отримувала.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК подало в суд на екс-співробітницю НАЗК Ганну Соломатіну, яка заявила про зловживання в агентстві. У НАЗК стверджують, що Соломатіна не обіймає посаду керівника Департаменту з 31 жовтня 2017 року.

В агентстві наголосили, що судження екс-співробітниці носять чисто суб'єктивний характер, а інформація є недостовірною і повинна бути перевірена судом і що відповідна позовна заява подана до Шевченківського районного суду м. Києва.