ua en ru

Затишшя в зоні АТО триває вже 10 днів, - АПУ

Затишшя в зоні АТО триває вже 10 днів, - АПУ Фото: ситуація в зоні АТО

Бойовики порушують перемир'я до 10 разів без застосування важкого озброєння

В цілому відносне затишшя в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) триває вже 10 днів. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"В цілому відносне затишшя на фронті триває вже 10 днів. У середньому бойовики до 10 разів на добу порушують перемир'я, не застосовуючи при цьому важке озброєння", - повідомив Лисенко.

При цьому, зазначимо, вчора в Станично-Луганському районі сталося зіткнення сил АТО з бойовиками, в ході якого загинув один військовий.

Крім цього, в районі Щастя бойовики здійснили кілька пострілів з гранатомета. Також ввечері протягом двох годин бойовики вели вогонь по передових позиціях сил АТО між Авдіївка та Спартаком, важке озброєння при цьому не застосовувалося.

У той же час в районі Бахмутської трасі і Попаснянському районі Луганської області, а також в районі Горлівки, Дзержинська та Ясинуватої зберігалася спокійна обстановка. Також було тихо на ділянці фронту від с. Піски до Азовського моря перемир'я зберігається.

Зазначимо, чергове перемир'я в зоні АТО було оголошено з 1 вересня 2015 р.