ua en ru

Засідання ради партії "Наша Україна" відбудеться 29 травня.

Засідання ради партії "Наша Україна" відбудеться 29 травня. Про це журналістам заявив народний депутат від фракції НУ-НС, член політради партії "Наша Україна" Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

А.Парубій повідомив, що засідання ради партії мало відбутися 15 травня, проте в ході засідання президії ради, яке відбулося 12 травня, було прийняте рішення про перенесення цієї події на 29 травня. Депутат наголосив, що головним питанням, яке буде розглядатися в ході засідання ради, стане призначення дати з'їзду партії. Він припустив, що з'їзд відбудеться наприкінці червня - початку липня ц.р.

"В ході засідання ради, наскільки мені відомо, стоїть питання про політичну ситуацію, прийняття заяв, координацію своїх дій, але найголовніше питання - це технічне скликання з'їзду", - зазначив депутат.

Раніше нардеп від НУ-НС, член партії "Наша Україна" Володимир В'язівській повідомив, що в ході засідання ради партії більшість присутніх висловилася за те, щоб екс-президент Віктор Ющенко знову очолив партію. "Оскільки В.Ющенко вже не Президент, то закон дозволяє йому знову стати головою нашої партії", - сказав він.
Він також додав, що це питання буде обговорюватися в ході засідання ради партії.
Також нардеп повідомив, що в ході засідання президії ради партії було вирішено, що три ініціативні групи напрацюють низку змін, зокрема до статуту партії.