ua en ru

Засідання Ради почнеться не раніше 17:00, - джерело

Засідання Ради почнеться не раніше 17:00, - джерело

Засідання Верховної Ради України розпочнеться не раніше 17:00. Про це РБК - Україна повідомив народний депутат з фракції "Батьківщина".

"О 16:00 засідання не розпочнеться. На цей час у нас і у інших фракцій заплановано засідання фракцій. У кращому випадку, якщо буде знайдений компроміс, то в 17:00 буде засідання", - сказав джерело.

У фракції "Блок Петра Порошенко" також підтвердили, що коаліція і уряд не змогли домовитися про продовження роботи парламенту до 16:00.

"Головний камінь спотикання - імпортні мита і підвищення рентних платежів за використання надр. "Самопоміч" і "Батьківщина" категорично проти підвищення імпортного збору від 5-10%, а також рентних платежів. "Радикальна партія" вимагає перегляду єдиного соцвноса, а також, щоб залишати ПДФО на місцевому рівні", - розповіло джерело з БПП.

Нагадаємо, перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій продовжив перерву в пленарному засіданні парламенту до 16:00.

Як раніше повідомляв голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, в перерві фракції коаліції проведуть консультації щодо внесення змін в Бюджетний і Податковий кодекси, необхідні для ухвалення держбюджету на 2015 р.