ua en ru

Засідання Кабміну за участю Порошенко: онлайн-трансляція

Засідання Кабміну за участю Порошенко: онлайн-трансляція Фото: Арсеній Яценюк і Петро Порошенко

Порошенко сьогодні бере участь у засіданні уряду

У засіданні Кабінету міністрів України сьогодні, 8 вересня, беруть участь Президент України Петро Порошенко і спікер Верховної Ради Володимир Гройсман. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

"У вівторок, 8 вересня, під головуванням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка відбудеться розширене засідання уряду. У ньому візьмуть участь Президент України Петро Порошенко і голова Верховної Ради України Володимир Гройсман", - йдеться в повідомленні.

Засідання Кабміну за участю Порошенко заплановано на 13:00.

Напередодні уряд сформував проект держбюджету на 2016 рік на основі старого податкового законодавства. В ході засідання очікується перегляд документа після прийняття нової податкової реформи.

Раніше Яценюк анонсував участь Порошенка у засіданні Кабміну для того, щоб на ньому обговорити і подати до Верховної Ради кілька законопроектів.

Зокрема, мова йде про підвищення всіх соціальних стандартів, законі про списання боргів України та зміни в податкове законодавство для повернення в Україну коштів, вивезених за кордон колишніми посадовими особами.

Зазначимо, прем'єр-міністр пообіцяв підвищення соціальних стандартів в Україні вже з 1 вересня.