ua en ru

Засідання Івано-Франківської облради щодо вирішення питання Chevron відбудеться 23 вересня, - Проскуряков

Засідання Івано-Франківської облради щодо вирішення питання Chevron відбудеться 23 вересня. Про це сьогодні журналістам заявив міністр екології і природних ресурсів України Олег Проскуряков, передає кореспондент РБК-Україна.

Засідання Івано-Франківської облради щодо вирішення питання Chevron відбудеться 23 вересня. Про це сьогодні журналістам заявив міністр екології і природних ресурсів України Олег Проскуряков (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми направили пропозиції, однією з яких було, щоб 10% продукції, яка повинна належати державі, залишалася в регіоні на розвиток соціальних і екологічних програм. Ці пропозиції були спрямовані в міжвідомчу комісію, що вона врахувала, внесла проект угоди і знову направила на розгляд Івано-Франківської обласної ради, засідання якої відбудеться 23 вересня", - сказав Проскуряков.

Він додав, що в регіоні самі будуть розпоряджатися продукцією: "Це буде 10% від продукції, а вже потім обласна рада разом облдержадміністрацією, органами місцевого самоврядування будуть визначати, кому вони доручать реалізовувати цю продукцію або кому вони будуть реалізовувати її самі і на виручені гроші робити свої соціальні та екологічні програми".