ua en ru

"Зоря" оголосила заявку на матчі групового етапу Ліги Європи

"Зоря" оголосила заявку на матчі групового етапу Ліги Європи Фото: тренування "Зорі" (zarya-lugansk.com)

У список внесено 23 гравці

Луганська "Зоря" оголосила заявку на груповий етап Ліги Європи сезону 2017/18. Про це повідомляється на сайті Союза європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Всього в заявці присутні 23 гравці:

Воротарі: Олексій Шевченко, Андрій Лунін, Олег Чуваєв.

Захисники: Артем Сухоцький, Олександр Сваток, Микита Каменюка, Євген Опанасенко, В'ячеслав Чечер, Василь Прийма, Артем Гордієнко.

Півзахисники: Владислав Кочергін, Ігор Харатін, Леонідас, Олександр Андрієвський, Олександр Караваєв, Желько Любеновіч, Дмитро Гречишкін, Артем Громов, Руслан Бабенко.

Нападники: Максим Луньов, Владислав Кабаєв, Сілас, Юрі Фрейтас.

У заявку команди не потрапив півзахисник луганського клубу Владислав Калитвинцев. Прізвище вихованця київського "Динамо" на офіційному сайті УЄФА відзначена як футболіст "поза поточної заявки".

Про причини цього повідомила прес-служба луганчан: "Відновлення Калітівінцева після травми з коліном однозначно затягнеться, і точні терміни його повернення в лад поки невідомі".

Нагадаємо, празька "Славія" оголосила список гравців, які зможуть взяти участь в матчах групового турніру Ліги Європи сезону 2017/18. У заявку потрапили гравці збірної України Руслан Ротань та Едуард Соболь.