ua en ru

Зоря - Легія: Потрібно підняти голову, виправити помилки і битися, - Юрій Вернидуб

Зоря - Легія: Потрібно підняти голову, виправити помилки і битися, - Юрій Вернидуб Фото: Юрій Вернидуб

Коуч луганської команди вірить в хороший розклад для своєї команди

Тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував програний матч Ліги Європи "Легії", пише сайт "Зорі".

"Перші тридцять хвилин ми грали, мали моменти. Виходило те, що намічали. Контролювали гру повністю. Не знаю, що сталося після 30-ї хвилини першого тайму. Втратили контроль над м'ячем, контроль центру поля. Почали багато помилятися, що нам не властиво. Думав після перерви внести корективи, освіжити гру. Вийшов Дмитро Хомченовський, Желько Любеновіч. Десь недопрацювали, пропустили зовсім необов'язковий м'яч зі стандарту. Хоча були у суперника ще моменти і поперечина. Тим не менш, не можу дорікнути в чомусь своїх хлопців. Вони старалися. Можливо десь не вийшло. Є матч-відповідь. Говорив і продовжу говорити, що на цій стадії дві зустрічі. Потрібно піднімати голову, правильно проаналізувати матч, прибрати ті помилки, які були, додати в Польщі ще більше агресії, виходити і битися. Я вважаю, що нічого не втрачено. Що 1:1 було б, що 1:0. Все одно довелося б забивати, так як ми пропустили. Будемо намагатися забити і не пропустити. Чекаємо зустрічі", - сказав Вернидуб.

"Часу достатньо. Потрібно правильніше зіграти. Я не пам'ятаю, щоб занадто багато було моментів. Сумбур був. Так. Той же забитий м'яч, зіграй Слава Чечер вдало, вибий м'яч головою, а не переведи його на дальню штангу, все могло бути інакше. Це футбол. Помилки були, є і будуть. Ми нікуди від цього не дінемося. Найважливіше - правильно їх аналізувати і не допускати у наступних матчах. Тоді буде видно, що команда крокує вперед. Якщо ж цього не буде, великі проблеми будуть у мене, як у тренера. Зробимо поправки і помилок не буде", - додав наставник луганчан.

Нагадаємо, перший матч "Зоря" - "Легія" завершився мінімальною перемогою гостей. Поєдинок у відповідь відбудеться через тиждень у Варшаві.