ua en ru

У Запорізькій області запрацював онлайн-сервіс пошуку переселенців: як користуватися

У Запорізькій області запрацював онлайн-сервіс пошуку переселенців: як користуватися Фото: в Запорізькій області запрацював онлайн-сервіс пошуку переселенців (GettyImages)

У Запорізькій області розпочав роботу інтернет-ресурс, на якому можна знайти дані про переселенців. Мова йде про тих осіб, які були зареєстровані в обласному центрі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Запорізької ОДА.

"У зв’язку з переміщенням великої кількості біженців з районів активних бойових дій, у Запорізькій області розпочав роботу інтернет-ресурс, на якому можна знайти дані про переселенців, які були зареєстровані у обласному центрі", - йдеться в повідомленні.

Скористатися онлайн-сервісом за посиланням.

В ОДА звертають увагу, що він працює у тестовому режимі. Оскільки дані про осіб, що реєструвалися при в’їзді до Запоріжжя могли бути записані неточно, пропонується при здійсненні пошуку пробувати вводити декілька варіантів написання ПІБ.

"Для початку пошуку необхідно ввести від 4 символів ПІБ переселенця", - уточнюють в повідомленні.

Нагадаємо, за 17 березня гуманітарними коридорами з зони бойових дій вивезли 3 810 людей. Зокрема, 2 000 жителів Маріуполя дістались до Запоріжжя, де мають змогу отримати допомогу.

Війна Росії проти України триває вже 23-й день. Детальніше про те, що відбувається в країні - читайте в текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.