ua en ru

У Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасами

У Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасами Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція вилучила 40 гранат, понад 200 патронів і більше 2 кг тротилу

У Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасами, правоохоронці шукають власника схрону. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"В Більмацькому районі працівники поліції вилучили 40 гранат, понад 200 патронів і більше 2 кг тротилу. Тривають заходи, спрямовані на пошуки власника схрону боєприпасів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, працівники сектору карного розшуку виявили схрон боєприпасів у лісосмузі біля села Вершина Більмацького району.

Так, поліцейські вилучили 26 корпусів гранат "Ф-1", 9 корпусів гранат "РГД-5", 1 корпус гранати "РГО", 4 корпуси гранати "РГН", 1 постріл до гранатомета "СПГ-9", 34 запалу до гранат "УЗРГМ 2", 3 запали "УДО", 145 патронів до кулемета калібру 7,62 мм, 101 патрон до автомата Калашникова калібру 7,62 мм і 2,2 кг тротилу.

У Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасамиУ Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасамиУ Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасамиУ Запорізькій області поліція виявила схованку з боєприпасами

Фото: поліція виявила схованку з боєприпасами (npu.gov.ua)

Наголошується, що боєприпаси направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Так, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області поліція вилучила у місцевого жителя арсенал зброї.