ua en ru

У Запорізькій області чоловік підірвав себе гранатою

У Запорізькій області чоловік підірвав себе гранатою Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Загиблий раніше неодноразово виказував наміри покінчити життя самогубством

У Запорізькій області чоловік у своїй оселі підірвав себе гранатою, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Так, 9 жовтня до Великобілозірського відділення поліції ГУНП в області надійшло повідомлення про те, що в будинку стався вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники вибухотехнічного управління, криміналістичної лабораторії.

"Близько 16 години 35-річна жінка прийшла додому та побачила свого 35-річного чоловіка на дивані непритомним та поряд 5 блістерів з-під пігулок. Жінка викликала швидку. Медичні працівники намагались привести до тями чоловіка та побачили гранату. Всі вибігли з будинку на вулицю та зателефонували до поліції. А вже за кілька хвилин у будинку пролунав вибух. Поліція з’ясувала, що потерпілий раніше неодноразово виказував наміри покінчити життя самогубством. Окрім загиблого від вибуху ніхто не постраждав", - сказано у повідомленні.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України із позначкою "самогубство".

Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що співробітники поліції встановили нові обставини вибуху в житловому будинку в Харкові. Так, 23-річний хлопець покінчив з життям, підірвавши себе гранатою між 7 і 8 поверхами житлового будинку.