ua en ru

У Запорізькій області мера Енергодара вручили підозру під час засідання міськради

У Запорізькій області мера Енергодара вручили підозру під час засідання міськради Фото: прокуратура

Мера Енергодара підозрюють у незаконному звільненні працівника та зловживанні службовим становищем

Міському голові міста Енергодар (Запорізька область), Павлові Музиці, під час проведення сесії міськради вручили підозру. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Запорізької області.

"08.06.2017 працівниками Енергодарської місцевої прокуратури, за дорученням прокурора Запорізької області, в приміщенні сесійної зали міської ради энергодарскому міському голові вручили, підписана прокурором області, повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 172, ч. 1 ст. 364 КК України (незаконне звільнення одного з керівників комунальних підприємств, поєднане зі зловживанням службовим становищем)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що підозра вручили під час засідання міськради для того, щоб виключити можливість зриву слідчої дії з боку міського голови та його соратників. На даний момент триває досудове розслідування.

У Запорізькій області мера Енергодара вручили підозру під час засідання міськрадиФото: мера Енергодара вручили підозру під час засідання міськради (zap.gp.gov.ua)

Нагадаємо, 7 червня повідомлялося, що прокуратура проводить ряд санкціонованих обшуків міській раді Ірпеня за підозрою в розкраданні бюджетних коштів.