ua en ru

Заступник глави МВС Сакал пішов у відставку

Заступник глави МВС Сакал пішов у відставку Фото: Арсен Аваков

Аваков прийняв відставку Сакала

Заступник голови Міністерства внутрішніх справ (МВС) України, начальник головного слідчого управління МВС Віталій Сакал пішов у відставку. Про це у своєму Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Заступник міністра, начальник Головного слідчого управління МВС Віталій Сакал сьогодні подав рапорт про відставку. Відставка мною була прийнята. Кожен з нас в своїй роботі - має повагу і честь за ту роботу, що зробив на совість і несе відповідальність за ті помилки, що допустив. Віддаю Віталію Миколайовичу належне", - написав він.

Заместитель министра, начальник Главного следственного управления МВД Виталий Сакал сегодня подал рапорт об отставке. От...

Posted by Arsen Avakov on 23 квітня 2015 р.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва переніс розгляд справи щодо звільнення заступників міністра внутрішніх справ Віталія Сакала і Василя Паскала на 19 травня 2015 р. Таке рішення оголосив головуючий суддя Володимир Келеберда, передає кореспондент РБК-Україна.

Таким чином, суд задовольнив клопотання всіх сторін-учасників процесу. Відповідне клопотання було заявлено для надання сторонам-учасникам процесу додаткового часу для ознайомлення з матеріалами справи.