ua en ru

Заступник голови Мінекономіки РФ і Плотницький організували тіньову схему реалізації контрабандних ПММ

Заступник голови Мінекономіки РФ і Плотницький організували тіньову схему реалізації контрабандних ПММ Фото: Тимчук повідомив про організацію тіньової схеми Назаровим і Плотницьким

Контрабанду реалізують місцевого населення на підконтрольних територіях Теслярській

Заступник міністра економіка Російської Федерації Сергій Назаров спільно з ватажком самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігорем Плотницьким організували тіньову схему реалізації паливно-мастильних матеріалів, які привозять з РФ контрабандою. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Зокрема, щодня від підконтрольної С. Назарову російської бізнес-структури "Башкирнефть" на територію "ЛНР" надходить в середньому близько 400 тонн ПММ (в основному в партіях дві третини - дизельне паливо, одна третина - бензин)", - повідомив Тимчук.


За його словами, база зберігання контрабандного палива в ЛНР розташована а населеному пункті Ровеньки (Луганська область).

"Отримані ПММ реалізуються місцевому населенню через АЗС, підконтрольні І. Плотницькому", - додав лідер групи "Інформаційний опір".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР надає Следкому РФ інформацію про "військових злочинах" ВСУ.