ua en ru

Заступник голови КМДА ініціював розслідування фактів придбання медикаментів за завищеними цінами

Заступник голови КМДА ініціював розслідування фактів придбання медикаментів за завищеними цінами

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) проведуть службову перевірку щодо закупівлі ліків для онкохворих. З ініціативою організувати службову перевірку за фактами, наведеними ЗМІ, до Київського міського голови Віталія Кличка звернувся заступник голови КМДА Михайло Радуцький.

Зокрема, мова йде про придбання препаратів "Доцетаксел - Віста" та "Трастузумаб", які, за інформацією, поширеною в ЗМІ, були придбані за завищеними цінами.

"Сигнали про можливі корупційні дії столичних посадовців не можуть залишатися без відповідної реакції. Ми ретельно перевіримо кожен факт, наведений у матеріалах ЗМІ, і публічно оголосимо результати. Адже протидія корупції - одне з найважливіших завдань, які перед своєю командою з перших днів роботи ставить мер Києва Віталій Кличко", - зауважив Радуцький.

До здійснення перевірки залучать представників Управління з питань запобігання та протидії корупції і Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА. Завершити перевірку фахівці мають вже до 5 жовтня 2015 року.