ua en ru

Заступника мера Сєвєродонецька затримали на хабарі

Заступника мера Сєвєродонецька затримали на хабарі Фото: хабар (facebook.com/lysenko.andrii)

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому та посереднику про підозру

Заступника мера Сєвєродонецька (адміністративний центр Луганської області) затримали на хабарі. Про це у Facebook повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Заступника Сєвєродонецького міського голови та помічника депутата затримали під час одержання хабаря на суму 135 тис. гривень. Затримання в рамках кримінального провадження провели працівники прокуратури Луганської області спільно зі співробітниками СБУ в Луганській та Донецькій областях", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наприкінці 2017 року чиновник вимагав від директора будівельної компанії хабар у розмірі 10% від вартості об’єкту будівництва у разі виконання компанією ремонту електромереж, приміщень систем опалення, водопостачання та водовідведення будівлі лікарні Сєвєродонецька.

Чиновника було затримано вчора, 15 лютого, наразі вирішується питання про повідомлення йому та посереднику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

За даними місцевого видання 06452.com.ua затриманим є екс-заступник мера Сєвєродонецька Олексій Ярош.

Заступника Сєвєродонецького міського голови та помічника депутата затримали під час одержання хабаря на суму 135 тис.гр...

Опубліковано Андрієм Лисенком 15 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарі головного державного інспектора Київської міської митниці Державної фіскальної служби.