ua en ru

Заступник Бондаренка обіцяє розкрити всі махінації голови КМДА

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко пообіцяв оприлюднити інформацію про фінансові, земельні і майнові махінації нинішнього керівника Києва Володимира Бондаренка. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook у відкритому зверненні до киян, ЗМІ та безпосередньо голові КМДА.

"Сьогодні з новин дізнався, що пан Бондаренко шукає мене, щоб звільнити, а я ховаюся від нього в лікарні! Дивно, що пошуки даються так важко - проблему мою він знає, навіть співчував, коли в лікарню поклали. В якій саме лікарні лежу, він не питав, але по робочих моментах дзвонить регулярно, і жодного разу не говорив, що шукає. Проблеми з моїм звільненням я не бачу, бо з листопада минулого року я написав вже чотири заяви на звільнення за власним бажанням - останню написав у березні і віддав особисто Бондаренку, вона у нього є, мене шукати не потрібно - достатньо просто підписати цю заяву", - написав Крамаренко.

За словами Крамаренко, він не може працювати з людиною, яка сьогодні оголошує війну МАФам, а завтра заявляє, що з МАФів буде наповнювати бюджет. "Як можна працювати з людиною, яка сьогодні говорить, що через два дні дефолт, що завтра не вистачає 3 млрд грн, а післязавтра що грошей вистачить на півроку? Грошей вистачить настільки, наскільки вистачить компетенції пана Бондаренка вести переговори з Мінфіном. Але поки його компетенції вистачає тільки на популістські заяви і призначення кумів-зятів на всі посади", - зазначив політик.

Крамаренко додав, що у нього в даний момент близько 40 проектів рішень на підпис, які він ніколи не підпише. "Готовий оприлюднити, на яких шкільних майданчиках пан Бондаренко збирається будувати будинки. І як змушує зареєструвати багатоповерховий будинок на Богдана Хмельницького на одного з сепаратистів, який винен багатомільйонну суму Києву", - пише заступник голови КМДА, куратор департаменту економіки та інвестицій, земельних ресурсів та фінансів.