ua en ru

Закони про поліцію та про прокуратуру ще не передані на підпис Президенту, - Гройсман

Закони про поліцію та про прокуратуру ще не передані на підпис Президенту, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман

Група нардепів заблокувала підписання законів про національну поліцію та про прокуратуру

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман пообіцяв підписати закони про національну поліцію та про прокуратуру після завершення регламентних процедур. Про це повідомив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Після голосування в цілому за проект закону про національну поліцію, закону про прокуратуру і про реструктуризацію були зареєстровані постанови окремими депутатами парламенту щодо відміни результатів голосування. Я дав доручення направити ці постанови до регламентного комітету. Після засідання регламентного комітету ці постанови будуть внесені в зал, і після того відкривається можливість для підписання цих законів .Я підпишу їх тоді, коли будуть пройдені всі регламентні процедури", - наголосив Гройсман.

Нагадаємо, 2 липня 2015 р. Рада прийняла закон № 2822 "Про національну поліцію".

А вже 3 липня народні депутати від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Віктор Пинзеник, Віктор Чумак, Наталія Новак, Павло Різаненко та Юрій Левченко зареєстрували постанову про скасування голосування за цей закон.