ua en ru

Законопроектом Ляшко Україна може ввести новий рівень санкцій проти Росії, - політолог

Законопроект народного депутата Олега Ляшка про введення санкцій Україною проти Росії є актуальним для розгляду Верховною Радою. Таку думку висловив політолог Ігор Попов в ефірі Еспресо.TV.

"Таким чином Україна покаже, що Захід не робить за нас всю роботу. Хоча є серйозна загроза, що всі ці санкції можуть загнати Росію у глухий кут і це може бути сприйнято РФ як економічної оголошення війни. В такому випадку дії російського керівництва можуть стати непередбачуваними. Тому потрібні додаткові заходи безпеки і переговори по дипломатичних каналах, щодо того, що санкції можуть бути тимчасовими, в разі, якщо Росія відмовиться від агресії", - сказав експерт.

Нагадаємо, Верховна Рада України минулого тижня включила до порядку денного сесії законопроект Олега Ляшка, який передбачає введення санкцій проти Росії. За словами самого народного депутата, він має намір зробити все, що в його силах, щоб парламент в кінцевому підсумку прийняв його законопроект, і Україна ввела санкції проти Російської Федерації.